Realisaties Travertin Salontafels

Travertin Salontafel

Bij Travertin Salontafel zijn we trots op elk project dat we voltooien. Op deze pagina delen we graag een selectie van onze gerealiseerde werken, waarbij we de diversiteit en schoonheid van travertin in verschillende woonomgevingen tonen.

Elk project vertelt een uniek verhaal, van de zorgvuldige selectie van het materiaal tot de afwerking die elk stuk tot leven brengt.

 

 

 

Volledig Op maat

In een bohemien woonkamer combineerden we verschillende stijlelementen tot een harmonieus geheel, met een robuuste travertin salontafel als middelpunt. Het natuurlijke, ruwe oppervlak van de tafel complementeert de diverse texturen en kleuren van het interieur, wat resulteert in een levendige en uitnodigende sfeer.

Een hedendaags kantoor heeft ook de veelzijdigheid van travertin ervaren. Onze op maat gemaakte vierkante travertin salontafel staat centraal in de lounge, waar het een ontmoetingspunt biedt voor creatieve geesten. De strakke lijnen en koelere tinten van de tafel reflecteren de moderne, dynamische sfeer van de werkomgeving.

Contact

Heb je vragen? Contacteer mij gerust vrijblijvend!